lørdag den 3. december 2011

sko #2 og noget om at være 21.

Så er det højsæson for glitter ! eller, i mit liv er det jo HELE tiden sæson for glitter men disse sko slipper jeg nok bedst afsted med at have på nytårsaften.


Beklager den uinspirerende baggrund men,, ja, det var lige hvad det kunne blive til.

Skoene er impulskøb fra Asos ( de havde halv pris og jeg sku' alligevel have nogle andre såååå)

Altså. jeg er lidt i tvivl  om sko på blog . En ting er at JEG er helt grebet, men det er jo ikke sikkert resten a verden gider glo på mine sko :D Dog er jeg blevet beskyldt for at min blog er mormor agtig fordi jeg høkler. derfor vil jeg lige smide lidt barnlig fascination af sko ind og udjævne den eventuelle alders forskel der måtte opstå.

7 kommentarer:

 1. Det er jo fuldstændig ligegyldigt hvad andre syntes om din blog!!!!
  En blog er til for at vise verden hvilke interesser man har, ikke for at skrive hvad andre godt vil ha' man skriver. Så kan folk abonnere på bloggen hvis de synes den er interessant og finde en anden hvis de ikke kan li' den. ;-)

  SvarSlet
 2. Hvor er du sød Niels. tak. og jeg HAR altså en stor passion for sko :P hahahha.. og jo. JEG laver MIN blog som JEG vil. men tak for lige at confirme det :)

  SvarSlet
 3. Nye sko - sikke en overraskelse:-). De passer lige til din Hama-taske og kjolen på din ønskeliste.

  knus

  SvarSlet
 4. Nogen gange går jeg bare i RAGE mode på de verse internet forums og det her er en af dem.

  Jeg tror godt jeg ved at du har en passion for sko ;-)

  SvarSlet
 5. ja ikke ? min indre undskyldning var også at nu havde jeg lavet en taske, så kunne det godt retfærdiggøres at købe et par sko der passede.

  SvarSlet