mandag den 19. december 2011

Fødselsdagsønsker.

Jo vidst er julen ikke overstået. Men det er lidt sent af add'e noget på sin ønskeliste man har set på nettet, ikke? ( ok, måske ER det muligt når ens moster i sverige altid er sent ude og det man tilfældigvis ønsker sig er ret så svensk!


 Alle der kender mig vil sige at disse kopper er et musthave i mit kommende eget køkken! jeg ELSKER dem og synes de er en PERFEKT pendant til de lidt for brugte, men ellers utroligt fine, mummikopper.  Jeg har set dem her, men jeg håber da de er opdrivelige for min moster
 Okay, Jeg ønsker mig ikke specielt tøj i fødselsdagsgave.. Det er bare så PÆNT.  Armbåndet derimod modtager jeg gerne i gave da jeg jo så altid vil kunne tænke på giveren.  Det hele er vidst fra Romwe.com undtaget buksedragten fra Asos


Teskeerne og kagespaden er da for søde?! jeg vil elske at peppe mine pillivuyt kopper op med sådan en ske.  Espressokopperne er også vældigt anderledes end noget jeg har set . Her kan jeg få dem, og jeg tror minsandten jeg håber på mere end én fødselsdagsgave herfra.

Ps. til de der tænker " hey, hun er sgu da ret glad for kopper?!" så er svaret. ja.. jeg er tosset med det og nej, man kan ikke have for mange. Bare spørg min moar!

10 kommentarer:

 1. Har du allerede fundet på hvad du skal ønske dig i fødselsdagsgave(r)?
  Jeg har svært ved at finde på hvad jeg skal ønske mig til jul.

  Og har din mor så mange kopper?

  SvarSlet
 2. Selvfølgelig har jeg da allerede fundet ud af hvad jeg ønsker mig til min fødselsdag.

  Ønsk dig det du ellers går og køber da? LP'er?

  Ja for søren. hun har nedavlet sit samlergen for VILDT til mig. min far også. så.. jeg kan faktisk ikke gøre for det.

  SvarSlet
 3. Ej hvor er det nogle søde kopper. Kan jeg godt forstå du ønsker dig:-)
  Kh Christina

  SvarSlet
 4. Ja ikk? min mor var dog ikke så imponeret som jeg , så hende får jeg dem nok ikke af :D

  SvarSlet
 5. ej hvor nogle fine kopper- dem skal min pige på 3 have en af- hun er vild med at Pippi er den stærkeste pige i verden- og det er ret fedt...

  SvarSlet
 6. Hvor fedt. Pippi er også en GENIAL superhelt. jeg har altid været STOR fan af Astrid Lindgren og af ingrid Nymans tegninger.

  Rygtet ( læs:min mor) siger at de kan købes i Illum.. eller var det magasin hun sagde.. hmm..

  SvarSlet
 7. Hej Katrine og tillykke. Du har vundet et sæt af mine smykker på min blog.
  Kig forbi og send en mail med din adresse til mig, så sender jeg fluks din gave.

  Glædelig jul
  AD

  SvarSlet
 8. Hej igen... har kigget lidt på din blog, og er vild med dine perlekreationer. Når du laver billeder af perlerne - bruger du så et program til det. Så du kan ændre et billede til pixel, så du kan lave det i perler?? Har længe tænkt at jeg ville prøve, men er ikke kommet i gang. Måske du kan kick-starte mig.

  Vh AD

  SvarSlet