torsdag den 11. juli 2013

Noget om at være fan.

Sofie, føromtalte bedsteveninde, og jeg var i sidste uge til koncert med den tyske rap/pop stjerne CRo. Billetterne havde vi haft længe, lige siden vi vidste han kom! Første gang vi drak en bette øl og gjorde os klar til byen sammen  i sin tid var det ham der kom ud af højtalerne og derfor er han altså noget særligt for mig.


ja, plakaten har jeg "ryddet op" inde på hovedbanegården hvor den hang i et stykke tape og flagrede

I mellemtiden har jeg så en god ven der via sit arbejde har skaffet en bunke masker af denne CRos pandafjæs. ( se billed, manden tager den ALDRIG af og er popmusikkens zorro!) 

Nå, Koncert afsti afsted. Picnic to-go og en øl eller to og så var der ellers hoppen og dansen og skrålen med på tysk et par timer. 

Efter koncerten sker det så at denne lille pige står og kigger trist  op mod den tomme scene. De andre piger (der lige er et par år ældre, dvs nok 14) har alle t-shirts, kasketter og krigsmaling med idolet. 
 Jeg mindes i dette øjeblik min egen allerførste koncert som 8-årig med Spice Girls og mindes hvor glad jeg har været for dette øjeblik og for at have noget fysisk med hjem fra koncerten. Så jeg jeg tilbyder denne pige og hendes far, der i dagens anledning var så heldig at få lov at komme med til koncert, at jeg sender hende nogle af mine masker.. Julelys ved højlys sommeraften var hvad der skinnede tilbage ud af lillepigens ansigt. 

Så nu har jeg altså sendt dette brev afsted. Tre stk. Pandamaske og konfetti der blev sprayet ud over koncerten og som jeg jo selvfølgelig skulle have lidt af med hjem til evig minde og eje (ukontrollerbart samlergen!) . Pakket ind i klistermærker og similisten med en lille hilsen og afsted til Franca. 
For de interesserede kan jeg VARMT anbefale en lytter ! ( ej heller dårligt hvis nu man kunne tænke sig at forbedre sit tysk!) PS. øverste billed er der jeg bor . billedet har fanget, give or take,  to trediedele af mit samlede vægareal. Ja, jeg har kun 8 kvadratmeter! 

4 kommentarer:

  1. That is an extremely smart written article. I will be sure to bookmark it and return to learn extra of your useful information. Thank you for the post. I will certainly return.

    SvarSlet
  2. It was very useful for me. Keep sharing such ideas in the future as well. This was actually what I was looking for, and I am glad to came here! Thanks for sharing the such information with us.

    SvarSlet