fredag den 18. maj 2012

Flotte Fyr

 Denne kamplækre teenager kommer og besøger mig ! Han er min bror og jeg glæder mig sådan til at invitere ham indenfor i mit andet hjem og ud i min nye by.

her sker ikke så meget. mest af alt fordi jeg 1) er doven 2) fordi .. efter picnik er lukket har jeg haft overordentligt svært ved at finde noget der kan matche og stadig passe til mine evner og tålmodighed.. hjælp / bud modtages GERNE! 3) ehm...

Men så snart jeg tager mig sammen har jeg MASSER at vise !

9 kommentarer:

 1. Hej Katrine. Hvor bliver det skønt med besøg hjemmefra, hyg dig! Hvad angår picnic, så har jag haft samme krise ig prøvet lidt af hvert. Jeg er indtil videre landet på Picasa version 3, som er nem at håndtere i forhold til lys, farve, beskæring mv. Prøv det og se om det redder billederne lidt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har hentet picasa og prøvet og prøvet. men jeg kan simpelthen ikke gennemskue hvordan jeg overhovedet redigerer NOGET som helst i det program. men jeg har masser ferie nu til at gennemskue det. :) men tak.

   Slet
 2. Jeg tror jeg har fundet ud af hvordan man ordner billederne på Google+, så de ligner de andre på din blog

  SvarSlet
  Svar
  1. Nu regner jeg med at du godt kan finde ud af at uploade et billede og trykke rediger på Google+, hvis ikke så spørg.

   Men du vælger det billede du godt vil redigere, trykker rediger og kommer så ind i brugergrænsefladen. Her vælger du effects i menuen oppe til venstre, finder den der hedder 1960's. I den skal du så sørge for at der er runder hjørner og så skal du sætte fade til 100% (Spørg mig ikke hvorfor det skal være 100%, men det er det der virker for mig).

   For at sætte tekst på, gør man sikker som du gjorde i picnic, men du må nu godt få en vejledning alligevel :)
   Vælg tekst i menuen øverst til venstre, her vælger du så den teksttype du plejer at bruge (Jeg ved ikke hvilken det er, men jeg gætter på GeosansLight)og skriver den ønskede tekst ude til venstre, hvorefter du kan placere den som du lyster på dit billede. :D

   (Plejere du at redigere mere på dine billeder?)

   Jeg håber det hjalp, hvis ikke så spørg.

   Slet
 3. Flot fyr - håber I få en super uge sammen. knus mor

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mor.. Som man kan læse hos Ulla har jeg jo ikke HELT fri. jeg skal holde liv i planterne på terrassen! det er ret meget et projekt.

   Slet
 4. Jeg tror picmonkey.com er lige noget for dig. Jeg elskede også picnik, og picmonkey minder om det, jeg mener faktisk det er de samme der lavede det :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har også brugt Picmonkey so far. Jeg har også hørt det er de samme der står bag. det generede mig bare det gik SÅ langsomt og der ikke var collagefunktion..... Men NU er funktionen oppe og jeg klapper i mine små hænder, Men tak !!

   Slet