fredag den 6. april 2012

Noget om at være den man er! eller at træffe gode beslutninger i livet!

Ud over at servere et styks fotospam følger her også en lille tankestrøm. 

Man træffer jo i livet mange beslutninger. og jeg tænker ofte over at en af de allerbedste jeg i mit liv har truffet var at blive spejder.  Her er billeder med indtryk fra en ægte tysk spejderlejr. altså. man skal selv tænke sig til legende børn og sang om lejrbålet men .. at stå op til dét her og bare have en hel dag med glade børn og fede oplevelser at se frem til og slutte dagen af med at lytte til stilheden og se på stjerner. 

 .. mænd i uniform? der er kun én uniform der gør det for mig...
  .....Forskellige former, farver og størrelser. ...   Stilhed // Struktur // udfordring // vilde oplevelser //  Hyggestunder & udeliv //  Kasser fyldt med spas //  skøre indfald //  Venskab & sammenhold // naturens vidundere // at opleve årstider // habitater // konstruktioner // ideer der venter på at liver til // modsætninger mødes // Uniformen - mit liv syet på jakke // Frihed under ansvar!Derudover har det også betydet ALVERDEN for mig her nede i Tyskland at have meldt mig til spejder lokalt. Der er så langt hjem til ens normale vener at man her snildt finder nogle med samme baggrund, levestil, værdier og interesser som en selv.  Jeg ELSKER det og jeg lærer SÅ meget ( særligt at tale tysk!)


ps. for alle de nysgerrige sjæle så er manden iført uniformen IKKE, jeg gentager, IKKE en interesse. han ser sgu da bare knald godt ud som han står der.. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar