mandag den 24. oktober 2011

wonder item.

okay indrømmet, jeg er mega doven.

Derfor er det først nu det endelige resultat af min Clutch kommer op. Jeg er meget glad for den og dens anvendelsesmuligheder er mange. Den er holdbar og nem at bruge. den har både været i byen og på ferie. så den har haft travlt. derfor er jeg ved at lave den en søster i guld !Jeg har simpelthen syet en lynlås i...

10 kommentarer:

 1. Wow, fantastisk fin! Så utrolig kreativt.

  SvarSlet
 2. hvordan har du lavet bunden fordi jeg har prøvet alt og det bliver aldrig godt!!

  på forhånd mange tak

  SvarSlet
  Svar
  1. Hele stykket er lavet i et og så er siderne sat på senere. derfor er der ingen problemer med bunden.

   Slet
 3. Hej!

  Det er en utrolig flot taske! - jeg er ved at prøve på at lave en selv.. Men er langt fra sikker på om det jeg gør er rigtigt.. Men hvordan syer du dem sammen, når du når der til eller bare sætter dem sammen? - da bunden ikke har lige ydre kanter .. , som siderne har..

  På forhånd tak!
  Og bliv ved med det gode og vildt flotte arbejde!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej
   Mange tak :)

   eh. ærlig talt på prøvede jeg mig frem med bunden ( i know, ikke særlig stor hjælp) Men hvis jeg får lavet en til her i løbet af min sommerferie ( hvilket jeg håber på at gøre!!!) så laver jeg en DIY samtidig.

   Katrine :)

   Slet
 4. Wauw... men hvad sker der hvis en tråd går over? Jeg mener: Er den holdbar nok...Den er jo bare vildt flot!! : )

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Snullemor.

   Det ER faktisk sket at en snor blev klippet over (!) til en fest. den holdt fint resten af aftenen. Dagen efter syede jeg en ny snor ind hvor snoren var knækket som sådan en lappefunktion, og så trævlede jeg den gamle snor lidt op ( så der stadig ikke var noget hul men heletiden minimum én snor igennem perlerne) og bandt den fast i den nye snor. Giver det mening?..

   men jo. den er RET så holdbar hvis man bare husker at binde sine knuder rigtigt. :) og selvfølgelig passer på den som man ville med alle andre tasker. ( og hvis den bliver beskidt kan man jo vaske den ;) )

   Katrine

   Slet
 5. Mega flot taske - håber du snart får lavet en diy på den! :D

  Forresten ville jeg gerne spørge om hvilken tråd du har brugt??

  På forhånd tak :)
  Nereid

  SvarSlet
  Svar
  1. tak :) ja, jeg må nok hellere komme igang med at lave den DIY!

   jeg har brugt ganske almindelig fiskesnørre på ca 0,25 mm. ( altså, størrelsen er ikke så vigtig - mere for at give et indtryk af hvad man KAN bruge. Tykkere kan også sagtens bruges, jeg ved ikke med tyndere ;) )

   Slet